Internet in banda larga si telefonie mobila de la COSMOTE Grup

2 februarie 2007
Seria comunicatelor continua – Acum comunicat Cosmote Grecia
 
Pentru prima data in Grecia, pachete integrate de servicii adsl nelimitate si de
telefonie mobila gratuita!
 
Atena, 1 februarie 2007

COSMOTE Grup a lansat astazi, in premiera pentru piata din Grecia, pachetul unic "COSMOTE ADSL", care ofera servicii integrate de internet in banda larga si de telefonie mobila. COSMOTE ADSL este disponibil prin intermediul a trei planuri tarifare, oferite in colaborare cu OTENET, companie membra a aceluiasi grup. Utilizatorii COSMOTE beneficiaza de acces nelimitat la internet prin reteaua fixa ADSL si de servicii de telefonie mobila de cea mai buna calitate.

Costas Liamidis, Director Comercial al COSMOTE Grup, a declarat: "COSMOTE, care ofera deja clientilor sai servicii 3G HSDPA, inoveaza inca o data piata extinzandu-se catre domeniul ADSL. Suntem pregatiti sa oferim utilizatorilor solutii de comunicare accesibile, integrate si flexibile care sa raspunda nevoilor lor specifice curente. Prin colaborarea cu OTENET, cel mai mare furnizor de internet din Grecia, COSMOTE se afirma inca o data ca lider al pietei de telecomunicatii locale, furnizand servicii integrate pentru doua dintre cele mai dinamice sectoare, telefonia mobila si internetul in banda larga."

Utilizatorii pot opta pentru unul dintre cele trei planuri tarifare COSMOTE ADSL care includ, pentru un singur tarif, acces nelimitat la servicii de internet in banda larga (ADSL) la viteza de 1024 kbps si minute nationale gratuite:

  • COSMOTE ADSL 120, pentru 46 euro/luna
  • COSMOTE ADSL 240, pentru 59 euro/luna
  • COSMOTE ADSL 480, pentru 91 euro/luna.

Modemul ADSL necesar este oferit gratuit, iar modemul/router ADSL Wireless este de asemenea disponibil. Pachetele tarifare "COSMOTE ADSL" sunt disponobile prin reteaua nationala de vanzare a companiei din Grecia.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X